Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Zakelijk overnachten Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke overnachting in Zuid-Limburg? Dan bent u bij Grand Hotel Voncken aan het juiste adres. Ons

Grand Hotel is zeer geschikt voor zakelijke gasten. Het hotel is centraal gelegen en vanuit Valkenburg zijn Heerlen, Aken en Maastricht zeer goed te bereiken. Het ligt daarnaast op enkele minuten van de A79. Via deze autoweg bent u binnen enkele autominuten in het centrum van Maastricht of Heerlen.

Grand Hotel Voncken heeft 39 ruime kamers die voorzien zijn van een bad, douche, tv, minibar en kluis. In het hotel kunnen onze (zakelijke) gasten gebruik maken van gratis WiFi, vergaderaccommodatie, parkeergelegenheid, bar en restaurant. Voor een zakelijke overnachting vind je bij Grand Hotel Voncken alles wat je nodig hebt.

In het restaurant van Grand Hotel Voncken kunt u na uw werk gastronomisch dineren en komt u toch rust in onze gezellige bar. Daarnaast, het centrum van Valkenburg is op enkele minuten loopafstand, waardoor u zo in het gezellige centrum bent. Ook hier heeft u verschillende mogelijkheden voor een gezellige avond uit.

Naast een zakelijke overnachting is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze vergaderlocatie in Valkenburg.

Contact
Wilt u zakelijk overnachten in Zuid-Limburg, dan is Grand Hotel Voncken in Valkenburg een uitstekende optie. Met onze ruime kamers en verschillende luxe faciliteiten komt u na uw werk heerlijk tot rust en kunt u gastronomisch en Bourgondisch dineren. Daarnaast zijn er in het gezellige stadscentrum van Valkenburg verschillende gezellige café’s en restaurants. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een zakelijke overnachting, neem dan contact met ons op.

Back to Top