Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Teamuitje Valkenburg

Valkenburg, gelegen in het zuiden van Limburg, is uitermate geschikt voor een teamuitje met het werk, uw sportvereniging of als teambuilding met uw vrienden. Ook voor een vrijgezellenfeest vind je in Valkenburg verschillende interessante teamuitjes. Bij Grand Hotel Voncken kunt u uw teamuitje gezellig met een diner en/of overnachting afsluiten.

Als u op zoek bent naar een sportief teamuitje of een een echte teambuilding-activiteit, dan zijn er in Valkenburg legio mogelijkheden. Valkenburg staat bekend om haar uitdagende en grote diversiteit aan teamuitjes. Een overzicht van de mogelijkheden in Valkenburg:
* Rondleiding en actief programma in Mergelgrotten;
* Rodelen;
* Lasergamen;
* Bezoek aan kasteelruine;
* Real-life games;
* Schitterende scootertocht door Valkenburg.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt teamuitje, dan is Valkenburg een geschikte locatie. Na het teamuitje in Valkenburg kunt u bij Grand Hotel Valkenburg uw dag rustig en lekker afsluiten. In ons restaurant kunt u genieten van onze Franse specialiteiten. Het is niet alleen stijlvol ingericht, maar ook de menukaart is verrassend door haar Bourgondische variatie een overheerlijke gerechten.

Daarnaast is het ook mogelijk een kookworkshop bij ons te volgen. Hierbij werkt u met de gehele groep steeds aan dezelfde gang, zodat iedereen kan ervaren hoe de verschillende gerechten bereid dienen te worden. De kookworkshops zijn geschikt voor groepen van 6 tot 15 personen. Bij grotere groepen worden er verschillende groepjes gemaakt, die ieder een eigen gang bereiden. Aansluitend een feest behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Tenslotte is het ook mogelijk te overnachten na uw teamuitje, want een bezoek aan Valkenburg mag natuurlijk niet te kort duren.

Contact
In Valkenburg vindt u verschillende soorten teamuitjes, ter bevordering van de teamgeest of als leuk uitstapje voor enkele vrienden. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie om uw dag heerlijk af te sluiten, dan bent u bij Grand Hotel Voncken aan het juiste adres. Wij zullen samen met u uw wensen bespreken.

Back to Top