Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Bedrijfsweekend Valkenburg

Even weg uit de hectiek van de hedendaagse werksfeer. Gezellig samen met uw werknemers en collega’s op bedrijfsweekend in Zuid-Limburg. Grand Hotel Voncken in Valkenburg biedt verschillende mogelijkheden voor een geschikt bedrijfsweekend in Zuid-Limburg. Wij beschikken daarnaast over verschillende feestzalen die u kunt gebruiken na bijvoorbeeld een gezellig bedrijfsuitje in de middag.

Perfect bedrijfsweekend
Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor een bedrijfsweekend in Valkenburg, dan bent u bij Grand Hotel Voncken aan het juiste adres. Bij aankomst in ons hotel wordt u zeer hartelijk ontvangen met bijvoorbeeld een kop koffie, een stuk Limburgse vlaai of een heerlijke lunch, afhankelijk van uw wensen. Daarnaast ligt ons hotel zeer centraal en zijn er in de omgeving verschillende leuke activiteiten te vinden.

Als u op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje of juist een teambuilding-activiteit voor ‘s middags, dan zijn er in Valkenburg legio mogelijkheden. Enkele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Valkenburg:
* Rondleiding en actief programma in Mergelgrotten;
* Lasergamen;
* Rodelen;
* Bezoek aan kasteelruine;
* Schitterende scootertocht door Valkenburg.

De avond sluit u natuurlijk af met een gastronomisch diner in ons grand hotel, met aansluitend een gezellige feestavond. Daarnaast is het ook mogelijk om met grote groepen te overnachten in ons hotel. Neem voor arrangementen voor een bedrijfsweekend in Valkenburg contact met ons op.

Tenslotte kunnen wij ook samenwerken met een organisatie- of theaterbureau om bedrijven een geheel weekend te verzorgen. Geef daarom altijd uw wensen aan, zodat wij voor een onvergetelijk weekend kunnen zorgen.

Contact
Een bedrijfsweekend is een leuk gebaar en bevordert de sfeer bij uw en tussen medewerkers. Daarnaast werkt het zeer motiverend voor uw werknemers. Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfsweekend in de buurt van Valkenburg, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw wensen en behoeften samen bespreken.

Back to Top