Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Bedrijfsuitje Valkenburg

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in Valkenburg? Ons hotel biedt verschillende mogelijkheden voor een geschikt uitje met je bedrijf. Wij beschikken over een (grote) feestzaal waar u kunt genieten van onze gastronomische keuken of uitgebreid buffet, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften. Daarnaast ligt ons hotel zeer centraal en zijn er in de omgeving verschillende leuke activiteiten te vinden. Daarnaast behoort een bedrijfsfeest natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje of juist een teambuilding-activiteit, dan zijn er in Valkenburg legio mogelijkheden. Valkenburg aan de Geul staat bekend om haar gastvrijheid en de bourgondische manier van leven. Enkele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Valkenburg:
* Rondleiding en actief programma in Mergelgrotten;
* Lasergamen;
* Bezoek aan kasteelruine;
* Schitterende scootertocht door Valkenburg.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bedrijfsuitje in Valkenburg, dan bent u bij Grand Hotel Voncken aan het juiste adres. Vooraf een heerlijk stuk vlaai of een heerlijke lunch, of uw bedrijfsuitje afsluiten met een gastronomisch diner en een geweldige feestavond: bij Grand Hotel Voncken wordt er samen met u een geweldig bedrijfsuitje samengesteld.

Contact
Bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer bij uw medewerkers en het motiveert hen daarnaast ook. Bent u daarom op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje in de buurt van Valkenburg, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw wensen en behoeften samen bespreken.

Back to Top