Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

divider_small

restaurant

menukaart_on

kookworkshops

Menukaart

Diner

Menu van de chef – Zomermenu

Prijs 3-gangen
Prijs 4-gangen

Voorgerecht

Huisgerookte Schotse zalm met venkelsalade

**

Tussengerecht  *

Scampi’s met knoflook-kruidensaus

**

Hoofdgerecht

Kalfsentrecote met citroen, kappertjes en Italiaanse groenten

**

Dessert

Perziksoep met rood fruit en sorbetijs

**

 

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

€ 39,50 per couvert
€ 49,50 per couvert*

Wijnarrangement

Bijpassend wijnarrangement 3 gangen diner
Bijpassend wijnarrangement 4 gangen diner
€ 25,00
€ 33,50

Voorgerechten

  • Tartaar van tonijn met oriëntaalse groenten en teriyakisaus
  • Salade van gerookte vissoorten, garnalen en cocktailsaus
  • Vitello Tonnato
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en champignontapenade
  • Gebakken eendenlever met gekaramelliseerde appeltjes en bloedworst
  • Zacht – romige kreeftensoep met kreeft
€ 19,50
€ 19,50
€ 16,50
€ 16,50
€ 20,50
€ 18,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Hoofdgerechten

  • Vis van de dag
  • Geuldal-lamsvlees met seizoensgroenten
  • Runderhaasbiefstuk met champignons, seizoensgroenten en bearnaisesaus
  • Krokant gebakken kalfszwezerik met kreeftensaus
Dagprijs
€ 27,50
€ 30,50
€ 35,00

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserten

  • Crème brûlée met vanille-ijs
  • Aardbeien Romanoff
  • Moelleux met amarena-ijs
  • Assortiment van ons kaasplateau
  • Koffie met zoetigheden
€ 9,75
€ 9,75
€ 9,75
€ 12,75
€ 5,25

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Back to Top