Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

divider_small

restaurant

menukaart

kerstmenu_on

kookworkshops

Kerstmenu

Geachte Gast,
Wij ontvangen u graag op onderstaande dagen:

Kerstavond: 24 december om 19.00 uur
1e Kerstdag: 25 december om 12.30 uur en om 19.00 uur
2e Kerstdag: 26 december vanaf 17.00 uur

Kerstamuses ‘Voncken’
***
Canadese kreeft met venkelsalade en sinaasappel-passievruchtdressing
***
Zeebaarsfilet à l’antiboise
***
Huisgerookte eendensuprême met truffelsaus en gebakken schorseneren
***
Bloedsinaasappelverfrissing
***
Runderhaasbiefstuk met portsaus en zacht gegaarde wintergroenten
***
Kerstboom van limoenschuim, roze macaron, een blokje gelei van Preiselbeere,
bonbon van chocolademousse met kardamon geserveerd op een plak feuilletine praliné
***
Koffie met zoetigheden

Prijs van het kerstmenu: €85,00 per couvert

– Voor de kinderen is er een aangepast kerstmenu: €27,50 per couvert:
Salade van vers fruit, tomatensoep, kipfilet of biefstukje en kerstdessert.

– Eventuele aanpassingen of veranderingen kunnen in overleg met Hans Pijls gedaan worden.

– Reserveren kan per e-mail (info@hotelvoncken.nl) of telefonisch: 043-6012841.

Met vriendelijke groet,
Familie Pijls

Back to Top