Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Trouwlocatie Valkenburg / Limburg

Bent u op zoek naar een schitterende trouwlocatie in Limburg? Trouwt u in Limburg en bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie voor uw receptie, een locatie waar u gastronomisch kunt dineren en daarna kunt feesten? Uw droomlocatie vindt u bij Grand Hotel Voncken in Valkenburg.

Bij Grand Hotel Voncken vindt u een bijzondere locatie die geschikt is voor zowel kleine als grote bruiloften. Vanuit onze trouwlocatie heeft u daarnaast een prachtig uitzicht over Valkenburg en de kasteelruine die in Valkenburg te vinden is. Daarnaast is Valkenburg zeer centraal gelegen en voor iedereen zeer gemakkelijk bereikbaar.Zorgeloos trouwen
In samenwerking met ons gekwalificeerd personeel zorgen wij voor een fantastische en zorgeloze bruiloft. Uw wensen zijn voor ons erg belangrijk en staan bij ons dus altijd centraal. Wij zorgen voor een schitterende avond, voor u en uw gasten!

Na een onvergetelijke dag komt u helemaal tot rust in onze luxe bruidssuite, die voorzien is van een kingsize bed, een luxe badkamer en een leefruimte.

Contact

Wilt u meer informatie over onze feestlocaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw avond tot een groot succes te maken. Uw feest wordt bijzonder in een van onze feestzalen in Valkenburg. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom een kijkje nemen in ons hotel.

Back to Top