Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Feestlocatie Valkenburg / Limburg

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Limburg, dan bent u bij Grand Hotel Voncken in Valkenburg aan het juiste adres. Onze feestzalen bieden een ideale ambiance voor verschillende soorten feesten, zoals een bruiloft of familiereünie. Ons restaurant biedt daarnaast de mogelijkheid om uw feestavond met een gastronomisch diner te starten. Het restaurant is niet alleen zeer stijlvol ingericht, maar onze menukaart wordt ook voorzien van een Bourgondische variatie aan heerlijke gerechten.

Feestzalen Zuid-Limburg
Onze feestlocatie is in Valkenburg, een bourgondische stad in het zuiden van Limburg, gevestigd. De mogelijkheden in onze feestzalen zijn onbegrensd en onze zalen zijn daarom geschikt voor personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen of andere gelegenheden. Wij denken met u mee om uw feestelijke aangelegenheid tot een groot succes te maken.

Onze feestlocatie biedt verschillende mogelijkheden, ook wat betreft muziek bijvoorbeeld. Uw wensen staan centraal en in gezamenlijk overleg zullen we alle mogelijkheden bespreken. U kunt uw feest in onze bijzondere feestlocatie dus vrijwel zelf samenstellen!

Verras uw familie, vrienden of personeel met de schitterende feestlocaties in ons hotel. Uw gasten zullen een onvergetelijke avond beleven.

Contact

Wilt u meer informatie over onze feestlocaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw avond tot een groot succes te maken. Uw feest wordt bijzonder in een van onze feestzalen in Valkenburg. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom een kijkje nemen in ons hotel.

Back to Top