Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

Bedrijfsfeest Limburg

Grand Hotel Voncken biedt verschillende mogelijkheden voor een geschikt bedrijfsfeest. Wij beschikken over een feestzalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote bedrijfsfeesten. U kunt hier genieten van onze gastronomische en Bourgondische keuken. Een uitgebreid buffet voor grote groepen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Bent u dus op zoek naar een perfecte locatie voor een bedrijfsfeest in Limburg, dan is Grand Hotel Voncken in Valkenburg een perfecte optie voor uw bedrijf.

Ons hotel heeft een zeer centrale ligging waardoor het voor iedereen zeer gemakkelijk te bereiken is. Onze feestzalen zijn daarnaast in te richten naar uw wensen en behoeften. Heeft uw bedrijfsfeest een bepaald thema, dan zijn er legio mogelijkheden bij Grand Hotel Voncken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bedrijfsfeest in Valkenburg, dan bent u bij Grand Hotel Voncken aan het juiste adres. Vooraf een heerlijk stuk vlaai of een heerlijke lunch, of uw bedrijfsfeest beginnen met een gastronomisch diner en afsluiten met een geweldige feestavond: bij Hotel Voncken wordt er samen met u een geweldig bedrijfsfeest samengesteld.

Tenslotte behoort overnachten na uw bedrijfsfeest ook tot de mogelijkheden bij Grand Hotel Voncken, want een bezoek aan Valkenburg mag natuurlijk niet te kort duren. Ook zijn speciale arrangementen in samenspraak met ons mogelijk.

Contact
Een (jaarlijks) bedrijfsfeest bevordert de sfeer bij uw medewerkers en kan daarnaast een grote motivatiefactor voor veel van uw werknemers zijn. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie in Zuid-Limburg, dan bent u bij Grand Hotel Voncken aan het juiste adres. Wij zullen samen met u uw wensen bespreken en er daarna voor zorgen dat u en uw personeel een onvergetelijke avond beleven.

Back to Top