Snel reserveren: +31(0)43 601 28 41

divider_small

restaurant

menukaart

specials

kookworkshops_on

Kookworkshops

De kookworkshop bij ons restaurant is voor chef kok Hans Pijls dé manier om zijn passie voor koken te delen met iedereen die houdt van koken. Met meer dan 40 jaar ervaring in de keuken kan deze chef u de fijne kneepjes van het vak leren. Tijdens de workshop in de keuken is het à la carte restaurant geopend. Dit geeft u de gelegenheid een echt kijkje in de keuken te nemen.

Bij binnenkomst wordt uw gezelschap welkom geheten door middel van een aperitief en amuses die alvast door een van onze koks voor u is bereidt. In onze keuken staat alles klaar voor een 3-gangen diner. Er zijn voldoende schorten voor iedereen beschikbaar, zodat ook iedereen actief kan deelnemen aan de workshop. De koks van ons restaurant zullen samen met u de gerechten bereiden. U ontvangt de receptuur van de te maken gerechten, zodat er ook thuis nog eens genoten kan worden van onze recepten. U krijgt uitleg over de dagverse ingrediënten en de bereiding van de seizoensgebonden gerechten. De gerechten die bereidt worden, komen vaak rechtstreeks af van onze à la carte kaart, maar er kan natuurlijk altijd in overleg met onze chef een menu worden samengesteld.

U werkt met de hele groep steeds aan dezelfde gang, zodat iedereen kan ervaren hoe de gerechten dienen te worden bereid. Tijdens het koken wordt er in de keuken natuurlijk ook gezorgd voor een lekker glaasje wijn.

Nadat er een gerecht is bereid, wordt dit door het bedieningspersoneel geserveerd in het restaurant. Er wordt een bijpassende wijn bij geschonken en er staan flessen water op de tafel klaar. Na elk gerecht wordt de tafel weer helemaal klaargemaakt voor de volgende gang, die u inmiddels weer in de keuken met de koks aan het bereiden bent.

De avond wordt afgesloten met een kopje koffie of thee, voorzien van onze huisgemaakte friandises.

De kookworkshop wordt verzorgd voor groepen van 6 tot 15 personen, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen. Bij grotere groepen, zullen er verschillende groepen gemaakt worden dit de verschillende gerechten gaan bereiden. Het is dan tevens mogelijk om voor de andere groepsleden een alternatief programma te maken bijv. een wijnproeverij. Reserveren kan via ons telefoonnummer of een mail te sturen.

kookworkshop1

kookworkshop5

kookworkshop4

kookworkshop3

kookworkshop2

Back to Top